Ne jemi në dispozicion tuaj çdo ditë të javës, nga e Hëna gjer të Dielën

  Maksi Gërbi

  CEO

  +355 69 297 3545


  Adresa jonë:

  Bajram Curri Blvd, 1000
  ETC - European Trade Center Tirana


  Premium Group Albania

  Agjencia PREMIUM GROUP është ent privat, që ushtron aktivitetin e vet brenda dhe jashtë Shqipërisë.
  Agjencia prezanton një politikë te re me afrim të këndshëm dhe praktik.
  Me një staf me eksperiencë e kualifikm të lartë në fushat ku operon, ajo dhe degët e saj e shtrin aktivitetin në partineritet me aktorët vendas e të huaj në fushat e interesit.

  Dërgo e-mail

  Telefono: +355 69 753 7308

  Shqip