Oferta turistike jashtë Shqipërisë

Turizmi në ditët e sotme është kthyer në një nga instumentet kryesore më të rëndësishme jo vetëm në perspektivën e biznesit të turizmit, për të qenë më afër dëshirave të njerezve për të përjetuar aventura të reja, por edhe në rrëzimin e kufijve kombëtarë, nëpërmjet paketave turistike kushtuar artit dhe kulturës, njohjes së historisë, zakoneve, hobit, krijimin e urave njohëse dhe partneriteteve të reja. Paketat tona jashtë Shqipërisë synojnë në prezantimin e tureve dinamikë, sipas interesave të shprehura.
Ato do të ofrojnë jo vetëm udhëtime joshëse në pikat e historisë, të sportit dhe të gastronomisë; në floren dhe faunën e veneve të ndryshme, por edhe udhëtime për evenimente të veçanta e specifike kulturore apo sportive, karnavalet e famshme dhe festat kombëtare në vedet pritëse, veprimtari dhe ekspedita të përbashketa rinore, etj,.
Ne do te prezantojme paketa shume joshese dhe te kendshme te shoqeruara me nje sherbim te larte cilesor dhe te sigurt ne te gjitha aspektet.
Shqip