Destinacione në Shqipëri

  • Vlora është porti i dytë i vendit dhe një prej qyteteve më të mëdhenj e të rëndësishëm të Shqipërisë. Distanca nga kryeqyteti i vendit është rreth […]
  • Eshte qendra me e rendesishme e Shqiperise se veriut dhe me nje tradite mjaft te pasur kulturore per gjithe Shqiperine. Ajo gezon nje pozite mjaft te […]
  • Në qytetin e Pogradecit ju do të hyni nga rruga nacionale, e cila kryqëzohet në Majën e Qafë Thanës me rrugën që vjen nga pika kufitare […]
  • Në Përmet do të shijoni mikpritjen, gjelbërimin dhe atmosferën e një qyteti të qetë. Gjatë verës, në Përmet do të gjeni plazhe të shumtë, në pellgje […]
  • Është një prej qyteteve më historike të Shqipërisë. Ajo ndodhet në një distancë të afërt nga kryeqyteti, vetëm 32 km larg. Emri dhe rëndesia e Krujës […]
Shqip